- Reklama -

Slzy už jsou pryč, malá fanynka Oshieho dostala od milovaného hráče dárky

- Reklama -

Když byl T.J. Oshie na začátku července vyměněn ze St. Louis do Washingtonu, teprve pětiletá Libby Lu to pořádně obrečela. Ostatně video s její hysterickou reakcí vidělo na youtube přes 300 tisíc lidí.


Bude vás zajímat:


Tehdy Libby řekla svojí mamince, že už nemůže Oshiemu fandit, když změnil tým. Ale nakonec je všechno jinak.


Oshie ve středu poslal malé Libby svůj podepsaný dres Washingtonu společně se svou figurkou, minihokejkou a přilbou. A doufá, že si tím věrnou fanynku zachoval i pro další roky.
„Myslím si, že je v pořádku když budeš fandit oběma týmům. Protože oba celky jsou beztak každý v jiné konferenci,“ vysvětlil americký útočník malé Libby.
Ta využila příležitost položit mu nějakou otázku a zeptala se, jestli má v domě bazén. „Právě teď stavím dům a bazén tam určitě bude. Takže pokud si budeš chtít zaplavat, klidně můžeš přijet,“ slíbil fanynce Oshie.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -