- Reklama -

Smažte to video, žádali Senators ottawský deník

- Reklama -

Před veřejností se Senators tváří, že je skandální video ukazující ottawské hokejisty v nelichotivém světle, nikterak netrápí. Nenechte se ale zmýlit.
The Canadian Press přišel s informací, že kluboví právníci požádali deník Ottawa Citizien, aby záběry zachycující výbušnou debatu hokejistů odstranil ze svých stránek.
Soukromou diskuzi, v níž Matt Duchene, Chris Wideman a dalších pět jejich parťáků zesměšňují trenérský sbor, si připomeňte v našem původním příspěvku.

„Budeme vždy hájit nejlepší zájmy našeho týmu,“ uvedl v prohlášení zástupce Sens Nicolas Ruszkowski. „Soukromí je prvořadé a proto nepřipustíme, aby se stalo normální poškodit něčí reputaci kvůli voyeurské žurnalistice.“




Reakce novin však byla negativní a video nesmaže. Šéfredaktorka deníku Michelle Richardsonová oponuje tím, že hráči jsou veřejně známými osobami a média mají právo záběry ponechat zveřejněné.
Ke kontroverzní rozpravě Duchenea a spol, jejichž nevybíravé výroky zachytila kamera v automobilu služby Uber, se už vyjádřil i útočník Philadelphie Jakub Voráček.
„Garantuju vám, že každý člověk ve vedoucí pozici, každý sportovní tým na světě vám řekne, že se tohle děje všude,“ řekl Voráček pro Johna Boruka ze stanice NBC. „Jsem si jistý, že trenéři se za dveřmi stejně tak baví o hráčích.“
„Jdete na pivo, jdete na večeři, a tam se takové řeči vedou. Podobně ventilují své nálady i koučové a povídají si o tom, co je na ho.no, kdo hraje špatně a kdo dobře,“ doplnil český snajpr.
V Kanadě se každopádně jedná o ostře sledovanou kauzu, která plní titulky novin. A nezvládnuté jednání vedení ottawského celku k uklidnění situace příliš nepřispívá.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -