- Reklama -

Smlouva na jeden a půl miliardy. Buffalo si upsalo Skinnera

- Reklama -


Sabres a útočník Jeff Skinner se dohodli na novém osmiletém kontraktu s průměrným ročním výdělkem devět miliónů dolarů. Celková hodnota smlouvy činí v českých korunách více než půldruhé miliardy.
27letý Kanaďan, který se mohl stát 1. července nechráněným volným hráčem, je nyní šestým nejlépe placeným křídelníkem v lize. Větší příjem už mají pouze Patrick Kane z Chicaga, Alex Ovečkin z Washingtonu, Nikita Kučerov z Tampy Bay, Jamie Benn z Dallasu a Mark Stone z Vegas.


Držitel Calderovy trofeje pro nejlepšího nováčka NHL z roku 2011 přišel do Buffala před minulou sezónou z Caroliny a stal se se 40 brankami a 23 asistencemi nejlepším střelcem týmu. Trejd s Hurricanes si připomeňte ZDE.
Skinner bude také druhým nejvíce vydělávajícím hráčem Šavlí. Více bere už jen kapitán Jack Eichel, který disponuje osmiletou smlouvu na 80 milionů dolarů.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -