- Reklama -

Smutný dopad koronaviru. Sharks se připravují na temné časy

- Reklama -

Okrsek Santa Clara v Kalifornii, pod něhož spadá i domácí aréna Sharks, zavádí od středy povinný třítýdenní zákaz konání velkých událostí. Důvodem je epidemie koronaviru, která silně zasáhla i západní pobřeží Spojených států.
Rozhodnutí se týká akcí s návštěvností větší než 1 000 diváků a vztahuje se tedy i na zápasy San Jose v SAP Center. Podle Tatiany Sanchezové z deníku The San Francisco Chronicle nemusí celek NHL svá klání zrušit, bude je ale muset odehrát s prázdnými tribunami.

Nové kousky! Buď fandou i po setmění

Klub už vydal k verdiktu své stanovisko:
„SAP Center v San Jose si je vědomo příkazu odboru pro veřejné zdraví omezit na konci března veřejné a privátní akce. Do 17. března nejsou v hale naplánovány žádné události. Budeme se nyní zabývat každou akcí, která se má v aréně konat a vydáme k tomu v nejbližších dnech další prohlášení. Ceníme si pochopení a trpělivosti našich fanoušků, hostů a partnerů v této bezprecedentní době.“
Pokud se Sharks rozhodnou nehrát duely v prázdné SAP Center, mohli by se provizorně přestěhovat, klání odložit nebo přeplánovat.


Opatření se zpřísňují poté, co Santa Clara oznámila v pondělí první smrt způsobenou koronavirem. Jedná se o druhé úmrtí v Kalifornii způsobené tímto onemocněním.
San Jose má na programu další domácí zápas až 19. března, kdy by mělo hostit Montreal.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -