- Reklama -

Soud přiřknul Edmundsonovi menší sumu, než si přál

- Reklama -

Obránce Blues Joel Edmundson byl na arbitrážním řízení ohodnocen ročním kontraktem v hodnotě 3,1 mil. dolarů. Oproti minulé smlouvě si polepší o 100 tisíc.
Hráč přitom požadoval po klubu 4,2 miliónů, zatímco St. Louis bylo ochotno nabídnout zhruba jen polovinu. I tak se stane čtvrtým nejlépe placeným zadákem mužstva za Alexem Pietrangelem, Coltonem Paraykem a Jayem Bouwmeesterem.

„Jsme rádi, že máme Joela pod svými křídly,“ okomentoval verdikt generální manažer Doug Armstrong. „Je významnou součástí naší defenzívy, těšíme se s ním na další úspěšný ročník.“


26letý Kanaďan odehrál v minulé sezóně 64 zápasů, v nichž nasbíral 11 bodů a zaznamenal průměrný ice-time 19:23. Ve 22 kláních play-off přidal dalších sedm zápisů do statistik.
Po „dohodě“ s Edmundsonem mají nyní Blues k dispozici pod platovým stropem 1,97 mil. dolarů, zbývá jim však ještě podepsat dalšího chráněného volného hráče Ivana Barbaševa.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -