- Reklama -

Spektakulární Eichel! Skóroval dvakrát během deseti sekund a zkompletoval "Jack-trick"

- Reklama -

Konečný výsledek zápasu Buffala s Carolinou Jacka Eichela dozajista nepotěšil (4:5pp). Přesto mohl mít jedenadvacetiletý útočník Sabres po zápase pocit z dobře odvedené práce.
Po gólu ve druhé třetině a dvou brankách v rozmezí deseti sekund ve třetím dějství zaznamenala dvojka draftu 2015 svůj první hattrick v NHL.

Šikovný centr měl přímý podíl na všech gólech svého týmu a se čtyřmi body (3+1) si vyrovnal své osobní maximum.
„Cítil jsem se dobře. Věděl jsem, že se mi dneska daří. Snažil jsem se využít svou rychlost, střílet a tvořit hru,“ komentoval po utkání svůj výkon Eichel. „Diváky jsme dnes navnadili. Je škoda, že jsme to nedotáhli do vítězného konce.“
John „Jack“ Eichel, který je v této sezóně s 28 body (11+17) po Evanderu Kaneovi druhým nejproduktivnějším hráčem Sabres, čekal na svůj první hattrick v kariéře 175 zápasů.


Titulní foto: Jay Kopinski/Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -