- Reklama -

Spory u Žraloků. Jste sobci, osočil Couture parťáky

- Reklama -

Kapitán San Jose Logan Couture byl po úterní prohře v prodloužení s Buffalem natolik rozezlený, že se nebál veřejně zkritizovat své dva spoluhráče za jejich konání na ledě.
Výtka mířila na forvardy Kevina Labanca a Tima Meiera, kteří se rozhodli střídat necelé dvě minuty před koncem prodloužení. Sabres se díky špatnému načasování dostali do přečíslení, v němž Jack Eichel vsítil vítězný gól.
„Bylo to neospravedlnitelné střídání. Oba dva tam byli hodně dlouho na to, aby se pokoušeli o útok. Bylo to sobecké a nepotřebujeme, aby se tohle stalo součástí našeho týmu,“ řekl Couture po utkání novinářům.




Pro Johna Lua ze stanice TSN taktéž uvedl, že s Meierem a Labancem si před setkání s médii promluvil osobně.
„Věřím, že se z toho chlapci poučí,“ doufá kapitán, že se tato situace nebude opakovat.
Meier své pochybení přiznal: „Já i Kevin víme, že jsme udělali chybu…Couture je upřímný člověk a řekl nám to už v šatně, takže jsme si to nejprve poslechli od něj a teprve poté z médií.“
Sharks za sebou nemají vydařený start do sezóny, když z devíti utkání vytěžili pouze sedm bodů. Další střetnutí je čeká už dnes v noci na ledě Montrealu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -