- Reklama -

St. Louis srovnalo stav finálové série. Pastrňák má bod

Boston 2:3 pp St. Louis

Stav série 1:1

- Reklama -


Branky a nahrávky: 5. Coyle (DeBrusk, Pastrňák), 11. Nordström (Kuraly) – 10. Bortuzzo (Bozak, Gunnarsson), 15. Tarasenko (Schwartz), 64. Gunnarsson (R. O’Reilly, Sundqvist)
Československá stopa v utkání:
Zdeno Chára (BOS) 0+0, 1 střela, 25:45 čas na ledě
David Pastrňák (BOS) 0+1, 2 střely, 18:07 čas na ledě
David Krejčí (BOS) 0+0, 1 střela, 15:58 čas na ledě
Tři hvězdy utkání:
1. Carl Gunnarsson (STL) 1+1
2. Vladimir Tarasenko (STL) 1+0
3. Joakim Nordström (BOS) 1+0

Diváci: 17 565
Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Clifton, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Backes, Krejčí (A), DeBrusk – Heinen, Coyle, Ma. Johansson – Acciari, Kuraly, Nordström.

St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Gunnarsson – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O’Reilly, Blais – Fabbri, Bozak, Maroon – Steen (A), Sundqvist, Barbašev.

Vítězný gól Blues v prodloužení:

Sestřih utkání:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -