- Reklama -

Stal se z Kanea recidivista? Po šesti letech znovu v péči policie

- Reklama -

Když v srpnu 2009 Patrick Kane ukončil hádku s taxikářem kvůli pár centům úderem do řidičovy tváře, dalo se v případě dvacetiletého útočníka Chicaga ještě hovořit o mladické nerozvážnosti, ačkoliv soud vyměřil hokejistovi a jeho spolupachateli – bratranci Jamesovi – podmíněný 12měsíční trest. O šest roků později už by si ale hvězda Blackhawks na své chování měla dávat větší pozor.
Zřejmě nedávala. Pár hodin staré zprávy ze zámoří hovoří o tom, že Patrick Kane je údajně vyšetřován policií v městě Hamburg nedaleko svého rodného Buffala v souvislosti se sexuálním napadením. K incidentu měla dojít o víkendu. Zatím nebylo vzneseno žádné obvinění a orgány činné v trestním řízení odmítají podat bližší informace.
„Nemůžeme potvrdit ani vyvrátit zprávy o vyšetřování až do té doby, dokud nebude někdo obviněn,“ odpověděl na dotaz novinářů z Buffalo News šéf policie v Hamburgu Gregory Wickett. Takřka totožná byla také reakce okresního soudce Franka Sedity.
Hráčův právník Paul Cambria, který Kanea zastupoval při předchozím případu, nebyl o mnoho sdílnější. „Nemám co říci,“ odvětil.
Vedení NHL ani Kaneův mateřský klub samozřejmě nemají o moc víc informací, takže jejich prohlášení pro tisk jsou stejně obecná. „Jsme si vědomi vyšetřování a sledujeme vývoj,“ uvedl ředitel oddělení pro styk s veřejností NHL Frank Brown. Blackhawks zareagovali následovně: „Shromažďujeme informace. V tuto chvíli by nebylo vhodné věc dále komentovat.“
Foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -