- Reklama -

Stamkos po operaci poprvé trénoval

- Reklama -

Steven Stamkos poprvé od operace trénoval s Tampou Bay. Jelikož se teprve vrací do tempa, měl na sobě jiný dres (červený) než ostatní spoluhráči. Kapitán Lightning má totiž od lékařů striktní příkaz vyhýbat se kontaktům.
„Stále ještě užívám léky na ředění krve. Až je doberu, budu moct zase hrát,“ sdělil kanadský centr v komentářích zveřejněných na klubovém Twitteru.
Zatím není jasné, kdy se Stamkos do sestavy Tampy Bay vrátí. „Zdraví je nejdůležitější a každý kontakt by mohl znamenat komplikace. Proto nechceme nic uspěchat,“ řekl Stamkos.
Blesky vstoupily do letošního play off National Hockey League bez Stamkose. Ten se na začátku dubna podrobil operaci kvůli krevní sraženině v oblasti pravé klíční kosti. Doba trvání jeho rekonvalescence se tehdy odhadoval na jeden až tři měsíce.
Rodák z Markhamu dnes trénoval hlavně se členy čtvrté útočné formace Bolts Brianem Boylem a Mikem Blundenem. „Bylo to fantastické. Je skvělé být poprvé po dlouhé době na ledě se svými spoluhráči,“ pochvaloval si Stamkos.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -