- Reklama -

Stane se z Pietrangela Rytíř?

- Reklama -

Vypadá to, že jedna z největších ryb na trhu s volnými hráči Alex Pietrangelo je rozhodnutá, kde bude její domov.
Podle několika zdrojů je 30letý obránce na cestě podepsat kontrakt s Golden Knights. Vegas má sice pod platovým stropem volné jen dva milióny, tento problém se ale zdá být řešitelný. Podle Andyho Stricklanda ze stanice Fox Sports Midwest má tým plán, jak pro hvězdného Kanaďana vytvořit místo.



„Slyšel jsem, že Nate Schmidt bude vyměněný do týmu Floridy, aby se vytvořilo místo pro podpis smlouvy s Alexe Pietrangelem,“ uvedl novinář na Twitteru.
Podobně se vyjádřil i David Pagnotta z portálu The Fourth Period. Podle něj ale nebude Schmidt vytrejdován k Panthers.
Schmidt má smlouvu platnou ještě pět let, přičemž zatěžuje platový rozpočet částkou 5,95 mil. dolarů. Pietrangelo, který strávil dosavadní kariéru výhradně v St. Louis, by měl po podpisu kontraktu vydělávat mezi osmi a devíti milióny dolary.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -