- Reklama -

Statistiky NHL, které nelžou, jsou tady!

- Reklama -

Výsledek půlroční práce, se kterou jsme spokojení, je tady. Statistiky na NHLnews, jež jsou výsledkem důkladné práce týmu programátorů, jsou vám k dispozici v beta verzi a my očekáváme vaše bouřlivé reakce, komentáře a připomínky. Kompletně nová data od nového dodavatele je nutné prohlédnout, proklikat a zjistit, jestli se nevloudila chybka.


Do světa statistik NHL vstupte  ZDE.


Systém, který používáme, je jeden z nejpropracovanějších a nejsofistikovanějších na světě, a proto jsme na něm spolupracovali nejen s redaktory a externisty, ale také s dlouholetými hokejisty, jejichž připomínky a náměty prospěly k celkovému vzhledu a funkčnosti předkládaných aktuálních a historických statistik.
Vyhledávání je logicky a přehledně uspořádáno.  Přesně tak, jak to máte rádi. Není pro nás nic důležitějšího, než absolutní spokojenost našich uživatelů, jejichž počet neustále roste. Za to vám děkujeme.
A teď už se jen bavte hokejem a pojďte spolu s námi vstoupit do světa statistik hráčů NHL.

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -