- Reklama -

Subban by rád viděl play-off s 31 týmy

- Reklama -

S originálním návrhem, jak dohrát letošní ročník NHL, přišel P.K. Subban. O svůj náhled na věc se obránce New Jersey podělil se stanicí ESPN.
„Už se o tom mluvilo. Pamatuju si, že v době kolem přerušení sezóny jsem viděl pár návrhů na sociálních médiích a líbilo se mi to,“ uvedl Subban své povídání, ve kterém navrhnul vyřazovací boje se všemi celky NHL.

Tahle COOL trička NHL chceš!

„Speciálně pro nás by pak bylo fajn mít příležitost zabojovat o Stanly Cup. Rád bych viděl play-off s 31 týmy a dal tím tak šanci Ďáblům přinést Pohár zpět do New Jersey,“ upřesnil 30letý Kanaďan.

Případné dokončení sezóny je stále předmětem debat. Zvažuje se formát play-off i to, zda se po vynucené pauze liga obejde bez zbývajících klání základní části.

Některé hvězdy jako Sidney Crosby a Alex Ovečkin se už vyjádřili, že jsou otevřeni myšlence jít přímo do vyřazovacích bojů.
Play-off s 31 kluby je jedním z méně pravděpodobných scénářů. Týmům jako Devils by ale vyhovoval a k tomu by mohl také nahradit draftovou loterii.
New Jersey má v tomto ročníku třetí nejhorší bilanci ve Východní konferenci.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -