- Reklama -

Subban je nadšený, s Devils si věří na Stanley Cup

- Reklama -

New Jersey ve čtvrtek představilo svou novou hvězdnou posilu obránce P.K. Subbana zdařilou show, které v Prudential Center přihlíželo přibližně 2 000 fanoušků. 30letý Kanaďan pak neskrýval z nového zaměstnavatele své nadšení.
Trejd, jenž extrovertního hokejistu vyslal na východní pobřeží, si připomeňte ZDE.
„Tohle je něco neskutečného. Jsem tak nabuzený, až je to neuvěřitelné,“ řekl rodák z Toronta a dav začal vzápětí skandovat jeho jméno. „Toto na mě vyvíjí tlak, abych takovéto úžasné přivítání vrátil na ledě.“


Subban přichází do mladého mužstva, kde by měl přijmout roli mentora mladších parťáků. On sám by rád vystoupal až na samotný vrchol.
„Devils za sebou mají vítěznou historii. Těším se, že budu spolupracovat s trenérem (Johnem) Hynesem na tom, abych se stal lepším hráčem, pomohl tomuto mužstvu a nakonec ho dovedl k našemu cíli získat celkové vítězství. Mám třicet a chci vyhrát Stanley Cup,“ pokračoval Subban.
Držitel Norrisovy trofeje z roku 2013 už navštívil tréninkovou halu a podle svých slov se neumí tréninku s novými spoluhráči dočkat.
43. muž draftu 2007 nasbíral v NHL v dresech Montrealu a Nashvillu celkem 645 zápasů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -