- Reklama -

Subban pokračuje v Sin City

- Reklama -

Golden Knights podepsali nový roční kontrakt s gólmanem Malcolmem Subbanem. Smlouva má hodnotu 850 tis. dolarů.
Původně Rytíři Subbanovi nabízeli jen 750 tisíc, na což se mladý brankář jako chráněný volný hráč přihlásil k arbitrážnímu soudu. Ten již nyní odpadá.


„Jsme rádi, že můžeme s Malcolmem ohlásit roční dohodu,“ uvedl v oficiálním prohlášení generální manažer Vegas George McPhee. „(Subban) byl poslední dvě sezóny v našem týmu cenným hráčem. Jsme nadšení, že naše spolupráce bude pokračovat a že mu pomůžeme stát se plnohodnotným gólmanem NHL.“
25letý Kanaďan odchytal v minulém ročníku 21 zápasů, v nichž zaznamenal bilanci 8-10-2, průměr 2,93 obdržené branky a úspěšnost 90,2 procenta.

Svou kariéru v prestižní lize začal na draftu 2012, kdy si jej vybrali Bruins z 24. místa. V říjnu 2017 si ho Knights stáhli bostonské z waiver listiny.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -