- Reklama -

Subban: Stále patřím mezi nejlepší obránce v NHL

- Reklama -

Obránce New Jersey P.K. Subban věří, že je pořád jedním z TOP zadáků v NHL. Jeho mínění přitom nezměnil ani slabý výkon v tomto ročníku.
„Podle mého názoru jsem stále jedním z nejlepších obránců,“ řekl 31letý Kanaďan pro Men’s Journal. „V těch největších zápasech, v nejdůležitějších momentech cítím, že jsem jedním z hráčů, které by týmy chtěly mít v sestavě a na které je spolehnutí. Tohle byla vždy moje hra.“

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Subban byl před březnovým přerušením soutěže uprostřed jedné se svých nejhorších sezón v kariéře. V 68 utkáních nasbíral jen 18 bodů a na ledě strávil v průměru jen něco málo přes 22 minut, čímž zaznamenal v ice timu své kariérní minimum.
Rodák z Toronta působil předtím tři ročníky v Nashvillu a sedm v Montrealu. V obou týmech přitom hrál důležitou roli, když s Predators dokráčel v roce 2017 do finále Stanley Cupu a jako Canadien vyhrál v roce 2013 Norris Trophy.

„Poslední dva roky to byly určitě jiné zkušenosti. Když jste v mužstvu jako je Nashville, který získal Prezidentovu trofej, hrál ve finále Poháru,… a poté jdete do New Jersey, které nebylo v play-off, nebo bylo jen jednou za mnoho let – a má mladý tým – je to jednoduše odlišná situace,“ pokračoval bek.

„Je to hodně o tom přizpůsobit se, ale určitě věřím, že jsou přede mnou v kariéře ještě lepší zážitky než je Norris Trophy nebo Stanley Cup.“
Subbanovi zbývají z jeho osmiletého kontraktu na 72 miliónů ještě dvě sezóny.

Anketa NHLnews:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -