- Reklama -

Tajná autogramiáda gólmana LA Kings

- Reklama -

Zahřívat při utkání lavičku náhradníků nemusí být vždy nuda. Dokazuje to krátké video, na kterém brankář Los Angeles Kings Jonathan Quick nenápadně poskytuje během přípravného zápasu s Coloradem autogram fanouškovi sedícímu v první řadě sousedící se střídačkou.
Téměř dokonale utajená podpisová akce, která zůstala skryta zrakům trenéra i ostatních hráčů týmu, připomíná spíše konspirační operaci ze špionážních románů Roberta Ludluma nebo neobratné hledání taháku při zkoušce z dějepisu.
Kouč Los Angeles Darryl Sutter asi po zhlédnutí tohoto videa nebude moc nadšený a gólman Quick si navíc v šatně s velkou pravděpodobností vyslechne řadu ironických poznámek na svou adresu.
Mnohem odvážněji si před dvěma týdny počínal náhradní brankář Minnesoty Ilja Bryzgalov, který se na lavičce při utkání s Pittsburghem nudil do té míry, že se během zápasu nechal fotit s okolo sedícími fanoušky. Minnesota v přípravném utkání jasně přehrála Pittsburgh 4:1 a to byl zřejmě hlavní důvod, proč trenér Mike Yeo přešel tuto Bryzgalovovu mimohokejovou aktivitu s úsměvem.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -