- Reklama -

Takhle ne, Brade! Liga udělila Marchandovi za oplácení nejtučnější možnou pokutu

- Reklama -

Útočník Bostonu Brad Marchand nemá v lize nejlepší pověst a v nedělním duelu s Philadelphií si ji zrovna nevylepšil. Za zákrok na obránce Andrewa MacDonalda mu Oddělení hráčské bezpečnosti NHL dodatečně udělilo pokutu v maximální možné výši, tedy 5 000 amerických dolarů.
K incidentu došlo v závěru druhé třetiny, kdy se Marchand rozhodl MacDonaldovi oplatit předchozí čistý hit a uštědřil mu krosček do tváře. Rozhodčími byl vyloučen na dvě minuty.
Pro devětadvacetiletého Kanaďana se jedná o třetí takovýto trest v tomto ročníku. V lednu byl rodák z Halifaxu suspendován na pět zápasů za úder loktem do hlavy Marcuse Johanssona, před měsícem pak obdržel pokutu za filmování.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -