- Reklama -

Takhle ne, prosím. Capitals byli požádáni, aby se k Poháru chovali slušněji

- Reklama -

Fanshop týmu
Capitals oslavují zisk svého prvního Stanley Cupu možná až s příliš velkým entuziasmem.
Hráči Washingtonu se s Pohárem často předváděli při pití s nohama nahoru (tzv. keg stands), které si zkusil každý člen soupisky vítězného celku. Nyní ale byli požádání, aby se podobných vystoupení vyvarovali.
„Slušně jsme je poprosili, aby to nedělali,“ řekl Isabelle Khurshudyanové z deníku Washington Post strážce Poháru Philip Pritchard. „Snažíme se ochránit historii Stanley Cupu. Nechceme, aby byl poškozen (…).“


NEPŘEHLÉDNĚTE: Ovi řádil. Oslavy s Pohárem jsou divoké
Caps jsou prvním týmem, která začal tento způsob zábavy aplikovat ve velkém, což začalo Pritcharda mírně znepokojovat.
„Uvidíme, co se bude s Pohárem dít dál. Na konci září na něm budou vyryta nová jména a bude vyčištěn. (…). Nejdůležitější je mít k němu respekt,“ dodal Pritchard.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -