- Reklama -

Tampa se snaží vytrejdovat gólmana

- Reklama -

Vše nasvědčuje tomu, že se dny Louise Dominguea v organizaci Bolts chýlí je konci. Generální manažer Lightning Julie BriseBois ve středu přiznal, že se snaží 27letého gólmana vyměnit.
„Brankářský trh je nestálý. Můžete náhle přejít ze situace, ve které brankáře nikdo nehledá, do situace, v níž ho hledají tři týmy. S několika celky jednáme a doufejme, že se nám v následujících týdnech poštěstí. Jsem celkem přesvědčený o tom, že si najde nový domov před začátkem sezóny,“ řekl na Domingueho adresu lodivod klubu.


Tato zpráva přitom vyšla na povrch jen den poté, co Tampa Bay získala v trejdu s Ottawou gólmana Mikea Condona (čtěte ZDE).
Domingue je jedním ze čtyř mužů v masce, se kterými má floridský mančaft podepsanou jednocestnou smlouvu. Kromě něj a Condona jsou v mužstvu také Andrej Vasilevskij a Curtis McElhinney, jež by měli v příštím ročníku vytvořit tandem prvního týmu.
Domingue zaznamenal v minulé sezóně bilanci 21-5-0, úspěšnost zákroků 90,8 procenta a průměr 2,88 inkasovaného gólu na zápas. K Lightning se dostal v průběhu ročníku 2017/18 z Arizony.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -