- Reklama -

Temné předpovědi pro Ryana Keslera

- Reklama -

Fanshop týmu
Útočník Ducks Ryan Kesler se i nadále trápí se zdravotními potížemi, kvůli kterým může dokonce vynechat celou příští sezónu. O patáliích špičkového hokejisty informoval Elliotte Friedman z kanadské stanice Sportsnet.
Třiatřicetiletý centr se posledním ročníkem vinou problémů s kyčlí protrápil ke 48 odehraným zápasům (základní část + play-off), v nichž nasbíral pouhých 16 bodů. A zatím nic nenasvědčuje výraznému zlepšení.

„Pravděpodobně nebudeme vědět pravdu až do tréninkového kempu, přesto tu možnost, že vynechá sezónu 2018/19, existuje,“ píše Friedman ve svém pravidelném blogu.
Podle uznávaného experta Kesler odmítá operaci, kterou podstoupil už v červnu 2017, a sází na konzervativnější rehabilitaci. Ta může mít zdlouhavější charakter a rodáka z Michiganu proto můžeme vidět znovu na ledě až na podzim roku 2019.
Anaheim ani hráčův agent jeho kondici zatím nekomentovali, konec kariéry však údajně Kesler nezvažuje. Na lepší časy si ale musí držitel trofeje pro nejlepšího bránícího forvarda z roku 2011 očividně ještě počkat.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -