- Reklama -

Těsně vedle. Legwand si spletl trestnou

- Reklama -

Čtrnáct sezón působil David Legwand v Nashvillu, kromě pár měsíců strávených letos na jaře v Detroitu žádný jiný klub v NHL nepoznal. Až v červenci se jako volný hráč upsal Ottawě.
Náhoda tomu chtěla, že hned při svém prvním představení v dresu Senators zavítal zkušený útočník do Bridgestone Areny v hlavním městě amerického státu Tennessee, kterou tak dobře zná. Až moc dobře…
Legwandova bilance ze zápasu je čistá jak zvuk dobře vyladěné kytary, pokud jde o kanadské body. Přesto zazněly dva disharmonické tóny v podobě vyloučení. Při prvním v závěru druhé třetiny automaticky zamířil na trestnou lavici, na níž v minulosti odseděl slušnou porci minut. Některých návyků se prostě jen tak nezbavíte.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -