- Reklama -

Ticho kolem Laineho

- Reklama -

Útočník Patrik Laine neví, jaká je jeho budoucnost v organizaci Jets.
21letý Fin je stále chráněným volným hráčem a podle všeho s ním zatím klub žádná důkladná vyjednávání nevedl. Laine k tomu řekl, že příští sezónu bude hrát „někde“. Zatím však neví kde.
Jeho slova zachytil Chris Johnston z portálu Sportsnet.

„Stále je to jen byznys, takže musíte být připraven na všechno. Nikdy nevíte, kde budete hrát v dalším ročníku,“ vyjádřil se Laine.
Hokejista zároveň potvrdil, že by chtěl opět oblékat dres Winnipegu.
„Nemůžu o něm říct nic špatného, víte? Doposud tam bylo vše dobré,“ uvedl rodák z Tampere.
Laine je v NHL jedním z mnoha nepodepsaných chráněných volných hráčů. V podobné situaci se nachází i Mitch Marner, Brayden Point, Matthew Tkachuk či Mikko Rantanen. Jejich agenti údajně čekají na to, jakou sumu nabídne Toronto Marnerovi. Od toho pak budou chtít odvíjet i své požadavky.
Bez kontraktu je navíc pořád i Lainův parťák forvard Kyle Connor. Tato dvojice loni nasbírala dohromady 64 gólů.
Tréninkový kemp Jets se otevírá za necelý měsíc a pokud se Laine s Winnipegem nedohodne, zůstane v Evropě.
„Nejsem ve stresu. Vůbec to neřeším. Vím, že jsem za poslední tři roky odvedl to nejlepší, co jsem mohl, takže jsem si jistý, že se v příští sezóně někde uchytím,“ dodal mladý střelec.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -