- Reklama -

Tkachuk: Z kritiky Gaudreaua a Monahana je mi zle

- Reklama -

Poté, co sledoval výkony svého mužstva jako divák, se po vypadnutí z play-off postavil Matthew Tkachuk na stranu svých hvězdných parťáků. Jeho rozzlobená slova zprostředkoval portál Sportsnet.
„Nemohl jsem uvěřit té kritice, které někteří spoluhráči čelili. Hlavně kritice vůči Johnnymu (Gaudreauovi) a Monnymu (Seanu Monahanovi). Je mi z toho zle. Jsem skutečně naštvaný,“ uvedl 22letý útočník.
„Každý se na ně zlobil, že nebyli dostatečně ofenzivně produktivní. Ok, vyprodukoval více ofenzívy než já. Tak vinu házejte na mě…“
Připomínáme, že Flames vypadli z play-off po šestizápasové sérii s Dallasem.
Monahan a Gaudreau se stali po vypadnutí hlavními terči kritiky fanoušků i žurnalistů, přičemž se začalo spekulovat o jejich odchodu z týmu. Čtěte například ZDE.
25letý Monahan zaznamenal v 10 duelech dva góly a šest asistencí, o dva roky starší Gaudreau si připsal ve stejném počtu klání čtyři branky a tři přihrávky.
„Skutečně mě štve vidět kritiku těchto hráčů, kteří jsou neuvěřitelnými hokejisty…a co je důležitější skvělými přáteli,“ dodal Tkachuk.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -