- Reklama -

Tleskali i bučeli, fanoušci mě přivítali skvěle, říká Ďábel Hall po návštěvě Edmontonu

- Reklama -

Další obyčejný den v Edmontonu, Taylor Hall prohrál. Za šest předchozích let si na to v dresu Oilers zvykl. Novinkou tak bylo prohrát v dresu Ďáblů.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Z osobního hlediska jsem rád, že to mám za sebou. Ne, že bych se jich obával, ale je toho dost ke zpracování. Na jednu stranu jsem se bavil, fanoušci mě přivítali, zatleskali. A myslím, že i to vybučení k tomu patří. Teď už opravdu mohu říct, že jsem hráč, který tu hrával,“ říká Hall.

Zároveň si myslí, že z dvojzápasu s Oilers měli Ďáblové získat více než dva body. „Posledních šest dní bylo trochu stresujících, nevěděl jsem co očekávat. Sice máme dva body, ale to nestačí,“ dodává kanadský útočník.
Hall nikdy neskrýval, že výměnu za Adama Larssona v létě vzal osobně. Láska k městu, hráčům, touha hrát pro Oilers byla opravdu silná. „Byla to noc, kterou nezapomenu. Byl jsem vděčný za aplaus i za způsob, jak se ke mně fanoušci chovali,“ vzkazuje fanouškům Oilers Hall.
Útočník Devils se vrátil i k prohranému zápasu. „Pokaždé, když vedete ve třetí třetině, musíte bránu zamknout a najít způsob, jak dojít k vítězství. Je těžké prohrát dobře rozehrané utkání,“ nabádá své spoluhráče útočník s číslem 9. A pravdou je, že Hall udělal, co mohl. Za poslední čtyři sezóny je třetím nejproduktivnějším levým křídlem za Jamiem Bennem a Alexandrem Ovečkinem.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -