- Reklama -

Toffoli: Doufám, že pochybovačům ukážeme, že s námi musí počítat

- Reklama -

Fanshop týmuLos Angeles Kings za sebou mají ročník, který by snad nejradši vymazali ze svých historických záznamů. Podobně negativně hodnotí uplynulou sezonu i útočník Tyler Toffoli. Sedmadvacetiletý útočník vstřelil pouhých 13 branek a poprvé ve své kariéře v NHL skončil v záporných číslech ve statistice +/-. Kanadský forvard je nyní nažhavený na to, aby v následující sezoně umlčel kritiku a společně s celým týmem ukázal, že se s Krály znovu musí počítat.
„Hodně lidí pochybovalo o mě i o celém zbytku týmu. Takže si myslím, že všichni bychom měli být pořádně namotivovaní ukázat, že se s námi stále musí počítat,“ řekl ještě před startem kempu zkušený útočník.
Kings loni podruhé za poslední tři roky chyběli ve vyřazovacích bojích. Pro Toffoliho, jenž s Králi zažil oslavy jejich druhého Stanley Cupu v historii, je to nepřijatelné. Má důvěru v to, že nový kouč Todd McLellan, jehož najalo vedení letos v dubnu, pomůže Los Angles zpět mezi elitu.
„Myslím, že Todd má určitě připravený plán toho, co chce a co máme dělat. Všichni jsme díky tomu zvědaví a natěšení na start nové sezony,“ myslí si pravé křídlo Kings. Velké naděje vkládá jak v nového kouče, tak ve dvojici mladíků Jareta Andersona-Dolana a Rasmuse Kupariho. Toffoli prý během léta několikrát konzultoval přímo s novým koučem nadcházející ročník. Jinak se věnoval suché přípravě společně s několika svými spoluhráči z L.A.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -