- Reklama -

Tomáš Hyka nasměroval Golden Knights k první výhře

- Reklama -

V úterním utkání nováčků Vegas Golden Knights se český forvard Tomáš Hyka stal historicky prvním střelcem nového klubu National Hockey League z Las Vegas. Radost mu ale kalila skutečnost, že Zlatí rytíři schytali od hokejistů Los Angeles Kings potupný debakl 2:6.
Ve včerejší odvetě Golden Knights krutou porážku kalifornským Králům oplatili a vyhráli 4:0. Domácí se díky brance Tomáše Hyky z druhé minuty dostali do vedení a postupně jej navyšovali. Gólem a dvěma asistencemi se na triumfu Vegas podílel kanadský centr Cody Glass. Bezchybný výkon předvedl gólman Dylan Ferguson, jenž zneškodnil 34 střel Kings.
Středa 13. září 2017: El Segundo, stát Kalifornie (Toyota Sports Center)
Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings 4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Branky: Tomáš Hyka, Cody Glass, Nikolas Brouillard, Patrick Bajkov – .
Brankáři: Dylan Ferguson 34/34 –
Golden Knights nastupují do zápasu


Branka Tomáše Hyky

„Tohle byla souhra jako z NHL. Cody Glass to pro Hyku nádherně připravil, snad si podobnou porci sebevědomí přenese i do blížícího se kempu,“ řekl Vegas Rocky Thompson, který letos povede farmářský tým v Chicagu.


Branka Codyho Glasse


Konec utkání

- Reklama -

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -