- Reklama -

Toronto má problém. Jmenuje se Hutchinson

- Reklama -

Gólman Maple Leafs Michael Hutchinson dál tápe, když má po páteční prohře 4:6 na ledě Sabres v aktuálním ročníku bilanci 0-5-1.
„Máte pocit, že jste si po deseti letech prošli vším, ale pak vás hokej postaví před něco nového,“ cituje pozápasová slova 29letého Kanaďana Kristen Shiltonová ze stanice TSN.
Hutchinson má nyní úspěšnost zákroků pouze tragických 87,6 procent. Rodák z Ontaria inkasoval v šesti startech hrozivých 28 branek, přičemž za jeho záda padly vždy minimálně čtyři góly.

BLACK FRIDAY! Produkty NHL se slevou až 30 %


„Za sebe můžu říct, že to nebylo nejlepší utkání. Hůře se mi chytaly puky, což je jedna z věcí, kde se cítíte jistější, když hrajete častěji,“ narážel hokejista na skutečnost, že poslední dvě sezóny pendluje mezi NHL a farmářským celkem.
„Snažil jsem se tvrdě bojovat a lapat kotouče tak, jak jsem jen mohl. Bohužel jsme ale nevyhráli,“ dodal zklamaný muž v masce.
V sobotním utkání s Buffalem dostane příležitost opět Frederik Andersen, který je na tom s úspěšností 91,9 procent znatelně lépe.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -