- Reklama -

Toronto přišlo na dva měsíce o Riellyho

- Reklama -

Obránce Maple Leafs Morgan Rielly zmešká vinou zlomeniny nohy minimálně následující dva měsíce. 25letý Kanaďan se zranil během nedělního duelu s Floridou.
Rielly opustil hru v prvním dějství poté, co blokoval střelu Aleksandera Barkova. Později se ale na led vrátil a zaznamenal celkový ice time lehce nad 21 minut.



Jeho absence znamená pro Toronto těžkou ztrátu. Rodák z Vancouveru je v tomto ročníku nejlepším zadákem Javorových listů v získaných bodech (27), střelách na bránu (122) i průměrném času stráveném na ledě (24:15).
V loňském hlasování o Norris Trophy skončil Rielly pátý, když zaznamenal s 20 góly a 72 body svá kariérní maxima.
Leafs jsou aktuálně i bez zadáka Jakea Muzzina, jehož taktéž trápí zlomená noha. Jeho návrat do sestavy zatím nebyl stanoven.
Po ztrátách dvou nejvytěžovanějších beků povolal klub z AHL mladíka Rasmuse Sandina. V současnosti tak vypadá defenzíva Leafs následovně:

LD RD
Travis Dermott Justin Holl
Rasmus Sandin Tyson Barrie
Martin Marincin Cody Ceci

Do akce jde Toronto znovu v úterý, kdy se utká s New Jersey.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -