- Reklama -

Toronto začne sezónu bez kapitána

- Reklama -

Fanshop týmu
Vypadá to, že Toronto začne sezónu 2018/19 opět bez muže s „céčkem“ na hrudi. Generální manažer Maple Leafs Kyle Dubas nestihne podle svých slov kapitána jmenovat takto brzy.
„Nemyslím si, že to bude od startu ročníku,“ řekl Dubas Bobu McKenziemu ze stanice TSN.
„Chci nahlédnout do každodenních aktivit těchto lidí a vidět, kdo je na tuto funkci nejlépe stavěný. Až zjistíme, kdo by to zvládl, potom to budeme řešit,“ pokračoval čerstvě jmenovaný manažer.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Devět hráčů, z nichž by se mohli stát v NHL kapitáni
Toronto postrádá kapitána od února 2016, kdy tým opustil Dion Phaneuf. Mezi největší adepty na tento post je zámořskými experty pasován Auston Matthews a John Tavares, který má s touto pozicí zkušenost z angažmá u Islanders.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -