- Reklama -

Tortorella se opřel do svých hráčů

- Reklama -

Blue Jackets trénují pohromadě už takřka dva týdny a hlavní kouč John Tortorella stále není s výkonem svých svěřenců spokojený. Jeho rozzlobená slova zaznamenal Craig Merz z oficiálních ligových stránek.
„Mou obavou je, že někteří hráči, které budeme potřebovat jako ty rozdílové pro zisk série, nejsou momentálně připraveni,“ uvedl známý bouřlivák. „Nemyslím si, že konají tak, aby se na ni připravili. Jedná se o pár hráčů.“

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

„Většinou se mi líbilo, co jsem viděl. Měl jsem na mysli dva nebo tři hráče, kteří jsou pro nás důležití. Toho se bojím,“ poznamenal Tortorella, který však konkrétní jména nezmínil.
Podle Merze se Tortorella dokonce uchýlil na čtvrtečním tréninku k hlasitým nadávkám.
„Tohle není základní část, na kterou máte 15 zápasů, abyste zapracovali na své hře. Toto je sprint. Mám pocit, že někteří hráči jsou už teď mrtvolní,“ dodal věhlasný trenér.
Připomínáme, že Columbus se utká v předkole s Torontem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -