- Reklama -

Trocheck rozhodl o páté venkovní výhře Floridy za sebou pět vteřin před koncem zápasu

- Reklama -

Florida Panthers se vznášejí na vítězné vlně. Na ledě St. Louis Blues si připsali pátý venkovní triumf v řadě a z tripu po kluzištích soupeřů si odvážejí stoprocentní bilanci. O výhře Panterů proti St. Louis rozhodl pět vteřin před koncem duelu Vincent Trocheck.
„Na chvíli jsem se cítil, jako kdybychom vyhráli Stanley Cup. Ve třetí části jsme ukázali klid, i přesto, že vyrovnali,“ tvrdí hrdina večera.
„Potřebovali jsme to. Jsme zase ve hře o play-off. Před tripem jsme se bavili o tom, že tahle série zápasů pro nás bude v závodě o play-off klíčová. To, že jsme porazili tři kalifornské týmy plus Nashville a St. Louis, ukazuje odvahu týmu,“ prohlásil Trocheck, jenž byl vyhlášen první hvězdou utkání.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Jágrovo mužstvo se ve Východní konferenci posunulo na sedmou příčku. Florida má stejně bodů jako osmý Boston (66), oproti Bruins ale odehrála o zápas méně. Klub ze Sunrise se v následujících osmi střetnutích sedmkrát představí v domácím BB&T Center.
„Nemůžu být na hráče pyšnější. Je to skvělé mužstvo, všichni si tento úspěch zaslouží. Sezona je dlouhá, do konce zbývá spousta utkání. Bude to tvrdý boj až do konce sezony,“ uvědomuje si trenér Panthers Tom Rowe.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Bluesmany nejvíce mrzel fakt, že zápas ztratili v samém závěru. „Měli bychom cítit hořkost v ústech. Teď nás čeká šestidenní pauza a potřebujeme si ujasnit, v jaké situaci se momentálně nacházíme,“ řekl kouč St. Louis Mike Yeo. Tým ze státu Missouri ale nemusí zoufat – po šesti výhrách v řadě neuspěl teprve podruhé za sebou a v Západní konferenci mu náleží šesté místo, s pětibodovým náskokem na osmé Calgary.
Vítězný gól Vincenta Trochecka

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -