- Reklama -

Trouba je v New Yorku spokojený. Týmy nyní slídí kolem Buffala

- Reklama -

Jacob Trouba je se svým novým působištěm spokojený.
25letý zadák, který se v pondělí stěhoval k Rangers (čtěte ZDE), se nechal slyšet, že nevylučuje spojit svou budoucnost s Velkým jablkem.

„Vše je ve hře. Osobně si umím představit své angažmá v New Yorku na dlouhou dobu,“ cituje jeho slova Dan Rosen z oficiálních ligových stránek.
A tak zatímco Trouba spokojeně obhlíží newyorské mrakodrapy, týmy v lize hledají dalšího spolehlivého obránce. Podle Pierra LeBruna z portálu The Athletic nyní zaostřily na Buffalo.
Manažeři mají podle známého insidera v hledáčku Rasmuse Ristolainena, o něhož po vytrejdování Trouby rapidně vzrostl zájem. Sabres ale údajně posečkávají a čekají na „absolutně výhodnou“ nabídku.
24letému Finovi aktuálně zbývají z jeho kontraktu s cap hitem 5,4 miliónů ještě tři roky.
Ristolainen překonal v uplynulém ročníku počtvrté za sebou 40bodovou hranici a s průměrným ice timem 24:38 mu v týmovém pořadí patřilo první místo.
Dokáží se jej Šavle vzdát?

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -