- Reklama -

Trouba sedm miliónů nedostal. Soud ho ohodnotil nižší částkou

- Reklama -

Fanshop týmu
Arbitrážní řízení v Torontu přiřklo obránci Winnipegu Jacobu Troubovi roční smlouvu v hodnotě 5,5 mil. amerických dolarů.
Jedná se sumu, jež leží přesně uprostřed částek, které požadoval hokejista (7 mil.) a nabízel klub (4 mil.). Jets mají nyní 48 hodin na rozhodnutí, zda budou verdikt soudu akceptovat. Pokud by bylo jejich stanovisko zamítavé, stane se z Trouby nechráněný volný hráč.


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE



Rodák z Michiganu naskočil v minulém ročníku do 55 zápasů s bilancí tří gólů a 21 asistencí. S průměrným ice timem 21:54 byl druhým nejvytěžovanějším hráčem Winnipegu.
Z manitobského mančaftu na arbitráž stále čeká útočník Marko Daňo (naplánováno na 30.7.). S týmem se už naopak dohodli gólman Connor Helleybuyck a forvard Adam Lowry (čtěte ZDE).

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -