- Reklama -

Turrisův návrat a noc milníků v Ottawě

- Reklama -

Hokejisté Ottawy včera porazili na svém ledě Predátory z Nashvillu 4:3 v prodloužení a hned pro několik hráčů se jednalo o výjimečný večer.
Klub připravil vzpomínkové video pro svého bývalého hráče Kylea Turrise, který v kanadském klubu strávil šest let, než byl v listopadu vyměněn právě do Nashvillu. Video bylo prezentováno na obrazovce nad ledem v průběhu první třetiny a více než čtrnáct tisíc fanoušků přivítalo navrátilce ovacemi vestoje.


„Bylo to od nich moc pěkné, že tohle udělali. Ohromná podpora fanoušků a video zachycující mé roky v Ottawě, fakt se mi to moc líbilo. Tohle je skvělý klub a já jsem vděčný, že jsem mohl být jeho součástí,“ řekl Turris, který také prohodil pár vět s bývalými spoluhráči a podle svých slov si to velmi užíval.
Několik dalších hráčů pak v tento večer zaznamenalo jubilejní trefy nebo posun v historických tabulkách. Kapitán týmu Erik Karlsson zapsal jednu asistenci a bodem číslo 492 se osamostatnil na třetím místě v historické produktivitě klubu. Před ním jsou už pouze Jason Spezza (687) a Daniel Alfredsson (1108).


Mike Hoffman, autor vítězné trefy v prodloužení, vstřelil svou jubilejní stou branku v NHL a stála opravdu za to. „Je fajn překonat takovou metu,“ řekl novinářům o svém stém zásahu. „Ještě mnohem je lepší ale způsob, jakým se to podařilo. Byla to rozhodující trefa v prodloužení, nemohla tedy přijít v lepší čas,“ dodal kanonýr Sens. Další forvard, Jean-Gabriel Pageau, nastoupil k třístému duelu v NHL.

- Reklama -


Magnus Pääjärvi se zase v ottawském dresu trefil vůbec poprvé. Celá řada borců bude tedy mít na včerejší výhru Sens krásné vzpomínky.
 

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -