- Reklama -

Tuukka Rask opouští sestavu Bostonu. Zatím není jasno na jak dlouho

- Reklama -

Fanshop týmuFinský gólman Tuukka Rask nezačal letošní sezonu zrovna nejlépe. Naskočil do osmi utkání, připsal si v nich čtyři vítězství a stejný počet porážek. Ani další statistiky nebyly zrovna úchvatné – průměr branek 3,05 na zápas, 90,1 % úspěšnost zákroků. Dosti nepříjemně se na jeho pozici začal tlačit Slovák Jaroslav Halák. Nyní vyšlo najevo, že výpadek formy zádumčivého Fina mohly způsobit osobní problémy.
Kvůli blíže nespecifikovaným osobním problémům dostala jednička Bostonu od vedení týmu volno. „Tuukkův problém není zdravotního rázu. Nyní je důležité respektovat jeho soukromí a nechat mu prostor, aby to dokázal vyřešit,“ řekl GM Bruins Don Sweeney o situaci v brankovišti jeho týmu.




Při setkání s médii také trenér Medvědů Bruce Cassidy nastínil plány své organizace pro nadcházející víkend, kdy jeho mužstvo čekají zápasy proti Torontu a Vegas. Oba zápasy s největší pravděpodobností odchytá Jaroslav Halák. Ten zatím zasáhl do devíti utkání. Čtyři z nich vyhrál, jedno prohrál a dvě ztratil v prodloužení.

- Reklama -


Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -