- Reklama -

Týden v NHL: Winter Classic, klesající Flyers a řádící Gaudreau

- Reklama -

-Winter Classic

Bezpochyby největší událostí nového roku bylo Winter Classic, ve kterém se letos utkali Chicago a Boston. Zápas se hrál na Notre Dame Stadium ve státě Indiana a vidělo jej 76 126 diváků. Utkání, v němž Bruins zvítězili 4:2 měl i významnou českou stopu. Na straně Medvědů se předvedl David Pastrňák a David Krejčí, na druhé straně pak David Kämpf. Všichni tři Davidové si nakonec připsali minimálně bod: Pastrňák 1+1, Krejčí 0+1, Kämpf 0+1.

-Vítězové týdne

Velice povedený týden za sebou mají hráči z města hříchů. Zlatí rytíři vyhráli všechna čtyři utkání, a to se skvělým skóre 13:5. Vegas se tak drží na druhém místě Západní konference hned za Calgary. Velkým překvapením jsou výkony Caroliny, která si ze čtyř zápasů odnesla plný počet osmi bodů.
Ryan Reaves tímto gólém mezi betony Kinkaida zahájíl obrat Vegas proti New Jersey:

-Poražení týdne

Ve Philadelphii řeší jiné starosti, tým o kolo kapitána Girouxe bude chtít na začátek nového roku co nejrychleji zapomenout. Letci prohráli všechny čtyři utkání, do kterých v kalendářním roce 2019 nastoupili, a na play-off už můžou pomalu zapomenout.
Zápas Nashvillu proti Flyers. Hosté nedokázali vstřelit gól, přestože měli 32 střel na Sarosovu branku:

-Forma hráčů za uplynulý týden

V bodování hráčů to nejvíce rozjel Johnny Gaudreau, který má ze čtyř posledních zápasů 11 bodů za pět přesných zásahů a šest asistencí. V první pětce bodování za tento týden jsou další tři hráči Flames, a to Sean Monahan (1+8), Elias Lindholm (3+4) a Matthew Tkachuk (3+4).
Gól, který vstřelil Johnny Gaudreau do sítě Flyers, byl jeho pátým v tomto týdnu:

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -