- Reklama -

Tyler Seguin už trénuje na ledě

- Reklama -

Útočník Dallasu Tyler Seguin, jenž kvůli zranění přišel o závěr letošní sezóny, si v úterý zatrénoval na ledě, což dává naději, že se jeho zdravotní stav výrazně zlepšil a letní kondiční přípravu by snad mohl absolvovat bez jakéhokoliv omezení.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Čtrnáctý nejproduktivnější hráč základní části letošní sezóny NHL se zranil 17. března v závěru duelu proti Tampě Bay. Seguin si v souboji o puk s obráncem Lightning Antonem Stralmanem rozřízl achilovku.

Kanadský hokejista musel podstoupit operaci, po které následovala čtyřtýdenní pauza. V závěru základní části vynechal Seguin jedenáct zápasů a nakonec i dvanáct ze třinácti utkání Stars v play off.
Nastoupil pouze v utkání číslo dvě v úvodní sérii proti Minnesotě Wild. Činovníci Stars mu potom přidělili status „day-to-day“ a jako příčinu jeho obtíží uvedli zranění lýtkového svalu.
V základní části letošní sezóny odehrál rodák z Bramptonu 72 utkání, ve kterých nasbíral 73 bodů za 33 branek a 40 přihrávek.


Foto/Photo by: Bridget Samuels

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -