- Reklama -

Uděláme cokoliv! Arizona má během léta jasný cíl

- Reklama -

Fanshop týmu
Arizona udělá všechno pro to, aby Oliver Ekman-Larsson nenašel cestu z pouště. Generální manažer Coyotes John Chayka v rozhovoru pro oficiální stránky soutěže přiznal, že udržení špičkového beka je pro klub prioritou.
„…jsme ochotní udělat cokoliv, co je v našich silách, abychom ho přivedli nazpět. Považujeme jej za fantastického obránce, skvělého hokejistu a dobrého člověka,“ prozradil Chayka.

Ekman-Larsson, jenž v červenci oslaví 27. narozeniny, má ve své aktuální šestileté smlouvě v hodnotě 33 miliónů dolarů platný ještě jeden rok. Po příští sezóně se tak může stát neomezeně volným hráčem, což vedení Kojotů tlačí k tomu, aby se hvězdným Švédem podepsalo nový kontrakt už během letošního léta.


Podle informací z minulého měsíce obě strany jednají o osmileté smlouvě s roční gáží osm miliónů dolarů. Chaykův tým chce vybudovat kolem zlatého medailisty z mistrovství světa v Dánsku konkurenceschopný mančaft, jenž bude mít šanci uspět i v play-off.

„Skutečně mu věříme. Chceme na něm stavět a vytvořit mužstvo, které si zaslouží,“ řekl Chayka s vědomím, že příliš důvodů k radosti zatím Ekman-Larsson v Arizoně neměl.
Rodák z Karlskrony strávil svou dosavadní kariéru v NHL výhradně v organizaci Coyotes. Poslední ročník zakončil s bilancí 14 gólů a 28 asistencí.
Titulní foto: Ken Lund

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -