- Reklama -

Ukázali jsme světu, že máme právo tu být, hlásí tahoun Vegas Jonathan Marchessault

- Reklama -

Fanshop týmu
Útočník Vegas Golden Knights Jonathan Marchessault je toho názoru, že jeho tým díky pondělnímu vítězství nad Winnipegem ve druhém utkání série třetího kola dokázal, že patří do finále Západní konference.
„Myslím, že jsme světu ukázali, že máme právo tu hrát,“ prohlásil kanadský forvard po vítězství 3:1, po kterém se stav série s Winnipegem vyrovnal na 1:1. On sám k výhře přispěl dvěma góly.
Marchessault a jeho spoluhráči dokázali najít cestu, jak zvítězit na domácím ledě Jets a za vyrovnaného stavu se série ke dvěma utkáním přesune do Nevady.
Sedmadvacetiletý tahoun obdivuje, jak se jeho družina dokázala semknout a vyrovnat s faktem, že bývalé kluby o tyto hráče v týmu už nestály.
„Jsme jen skupina hokejistů, která chtěla najít nový domov a myslím, že se nám to povedlo,“ svěřil se střelec. „Je to skvělé.“
Marchessault s patnácti body vyrovnal rekord Bill Goldsworthy z roku 1968 v počtu bodů získaných hráčem v expanzním týmu. Goldsworthy tehdy nasbíral patnáct bodů v dresu Minnesoty North Stars.
Útočník Zlatých rytířů má v tomto play-off na kontě tři góly a dvanáct asistencí.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -