- Reklama -

Ullmark trápí Buffalo. Chce hodně peněz

- Reklama -

Sabres a gólman Linus Ullmark se nedokáží dohodnout na nové smlouvě, přičemž podle Elliotta Friedmana ze stanice Sportsnet se jejich představy liší o přibližně dva milióny.
Zatímco Ullmark požaduje roční plat 2,65 mil. dolarů, tým mu nabízí takřka „minimální mzdu“ 800 tisíc. Již na 2. srpna mají přitom obě strany naplánovanou arbitráž.


26letý Švéd vydělával v uplynulém ročníku, ve kterém se o bránu dělil s veteránem Carterem Huttonem, 750 tisíc. Zkušenější parťák přitom pobíral 2,75 miliónů.
Zde je srovnání jejich loňské výkonnosti:

statistika ULLMARK HUTTON
bilance 15-14-5 18-25-5
gól na zápas 3.11 3.00
procentuální úspěšnost 90,5 90,8
vychytané nuly 2 0

Sabres mají momentálně pod platovým stropem k dispozici tři milióny, avšak arbitrážní řízení je tento týden čekají ještě s chráněnými volnými hráči Jakem McCabem a Remim Eliem.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -