- Reklama -

Utkání hvězd NHL zná své logo

- Reklama -

Příští utkání hvězd National Hockey League bude hostit Tampa Bay. V Amalie Arena se tradiční hokejová exhibice uskuteční o víkendu 27. a 28. ledna 2018. All Star Game se tak stane i součástí oslav pětadvacetiletého působení Lightning v NHL.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Činovníci zámořské soutěže společně se zástupci floridského klubu v pátek představili veřejnosti vzhled loga, kterým se bude All-Star víkend v Tampě honosit. Blesky budou exhibiční víkend pořádat podruhé ve své historii, premiéru si organizace Lightning odbyla v roce 1999.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

„Zápas hvězd 2018 v sobě spojuje přírodní pláže a energické, živé město s rychlostí a vzrušením z hokeje NHL, což z Tampy Bay dělá skvělé místo na tyto oslavy v polovině sezóny,“ uvedl výkonný viceprezident NHL Brian Jennings.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -