- Reklama -

Útočník Barclay Goodrow se upsal San Jose na další dvě sezóny

- Reklama -

Stabilním členem kádru San Jose by se mohl v příštím ročníku stát křídelní útočník Barclay Goodrow. Sharks se s ním v pondělí dohodli na prodloužení spolupráce o další dva roky. Nový kontrakt vynese rodákovi z Toronta celkem 1,3 miliónu dolarů.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


V minulém ročníku NHL odehrál Goodrow pouze tři utkání, ovšem na farmě v American Hockey League se mu celkem dařilo. V záložním celku San Jose Barracuda byl s 25 góly nejlepším střelcem a čtvrtým nejproduktivnějším hráčem. V 61 zápase nasbíral 45 bodů.
„Barclay hrál klíčovou roli v úspěších Barracudy v loňské sezóně. Domníváme se, že udělal slušný pokrok ve svém výkonnostním růstu,“ uvedl na jeho adresu generální manažer San Jose Barracuda Joe Will. „Zařadil se mezi lídry Barracuda a těšíme se na to, až bude v nové sezóně bojovat o místo v NHL.“
Čtyřiadvacetiletý útočník nikdy neprošel draftem NHL. Žralokům se upsal 6. března 2014 jako volný hráč. Debut v National Hockey League absolvoval v ročníku 2014-15. V základní části soutěže odehrál celkem 77 utkání, ve kterých zaznamenal 16 bodů za čtyři branky a 12 přihrávek. V play off dosud nestartoval.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -