- Reklama -

Útočník Flyers zapleten do kokainové aféry. Případem se zabývá i NHL

- Reklama -

Finským hokejem otřásá skandál, jenž zasáhl i NHL. Útočník Philadelphie Jori Lehterä je ve své rodné zemi spojován s kokainovou aférou, kvůli níž bylo zadrženo několik podezřelých. Flyers již situaci řeší s vedením soutěže.
„V souvislosti se zprávami z Finska jsme měli rozhovory s Jorim Lehterou a ligovou kanceláří. Nyní se zdržujeme jakýchkoliv dalších komentářů,“ uvedl generální manažer Letců Ron Hextall.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Dvě české posily Montrealu putují na farmu

Na skandál někteří pohlíží i s humorem:


Třicetiletý forvard je jedním z 23 podezřelých osob v případu týkajícího se dvou kilogramů kokainu. Lehterä svou vinu popírá, podle tamní televize MTV však byli někteří podezřelí zatčeni v jeho letním sídle.
Hokejista ve středu netrénoval a není tak jasné, zda jej Flyers nevyřadili ze sestavy.
Lehterä se do Philadelphie stěhoval v létě 2017 v rámci trejdu s Braydenem Schennem (čtěte ZDE).



- Reklama -

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -