- Reklama -

Už nejsou osmdesátky, říká Kassian před bitvou o Albertu

- Reklama -

Útočník Edmontonu Zack Kassian uklidňuje situaci před středečním vysoce očekávaným derbym mezi Oilers a Flames. Rivalita mezi dvěma albertskými celky vygradovala 11. ledna, kdy se ve vzájemném utkání dostal Kassian do bitkařského sporu s forvardem Matthewem Tkachukem.
„Poslouchejte. Myslel jsem si, že jsem k tomu už vše řekl,“ cituje Kassiana Mark Spector ze stanice Sportsnet.
Fanda NHL
„Toto nejsou osmdesátky. Nechystáme se hromadně mlátit. Podívejte se na tabulku, bude to tvrdé, intenzivní klání, ale chceme hlavně hrát,“ pokračoval 29letý Kanaďan.
Kassian obdržel za své vystoupení ze zmíněného lednového duelu dvouzápasovou suspendaci, když doslova popadl Tkachuka za límec a tvrdě s ním uhodil o ledovou plochu. Spor mezi hráči pak pokračoval i po zápase vulgární slovní přestřelkou.
Incident si připomeňte ZDE.
„Dostal jsem trest a tím to končí. Je zřejmé, že se nemáme rádi. Pokud bude mít Tkachuk puk, čistě jej udeřím…ale o tom je hokej,“ dodal Kassian.

Edmonton vstupuje do středečního střetnutí z třetího místa Pacifické divize, jeden bod za kruciálním soupeřem. Týmy se přitom setkají na ledě tento týden dvakrát – podruhé na sebe narazí v sobotu.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -