- Reklama -

V Calgary se rýsuje smrtící útok

- Reklama -

Fanshop týmu
Vypadá to, že Calgary bude příští sezónu zdobit jedna z nejnebezpečnějších útočných trojic v NHL. K sehranému duu Johnny GaudreauSean Monahan by se měla přidat nová hvězdná posila James Neal.
„Myslím si, že náš útok výborně doplní,“ vyjádřil se Gaudreau na Nealovu adresu pro deník Cherry Hill Courier Post. „Věřím, že se ke mně a Monymu skvěle hodí. Je to silný hráč, který umí výborně vystřelit.“

Neal přišel do Calgary toto léto, když s Plameny podepsal pětiletý kontrakt s průměrnou roční gáží 5,75 mil. amerických dolarů. Třicetiletý Kanaďan působil v uplynulé sezóně ve Vegas, kde 44 body (25+19) dopomohl Rytířům k postupu do play-off. Ve vyřazovací fázi přidal dalších šest branek a pět asistencí.

Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE


„S Monym hrajeme už čtyři nebo pět let a na ledě se dobře známe. Neal do naše útoku dobře zapadne,“ pokračoval Gaudreau, jenž spolu s Monahanem přišel nedávno o parťáka.
Tím byl Micheal Ferland, kterého Flames vyměnili v rámci velkého trejdu do Caroliny (čtěte ZDE).
Z TÁBORA FLAMES: Rittich bude dál bojovat v Calgary
Monahan zaznamenal v minulém ročníku 64 bodů, Gaudreau dokonce o dvacet více. Přičteme-li k jejich zisku Nealových 44, dostaneme pro potenciální trojici impozantní součet 192 bodů!
„Doufejme, že spolu dokážeme velké věci,“ dodal s nadějí Gaudreau.
Fanoušci Calgary mají každopádně o důvod více těšit se na říjen.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -