- Reklama -

V novoročním utkání NHL pod otevřeným nebem se střetne Buffalo a NY Rangers

- Reklama -

Novoroční zápas pod širým nebem v příští sezóně National Hockey League sehrají hokejisté Buffala a New Yorku Rangers. Ostře sledovaný duel se uskuteční na stadiónu baseballového klubu stadionu Citi FIeld, který je domovem baseballistů New York Mets.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Stadion pojme 41 922 diváků (včetně míst na stání i přes 45 000). Půjde o jubilejní desátý ročník takzvaného Winter Classic a oba týmy se na Nový rok pod širým nebem představí podruhé.
Buffalo v roce 2008 podlehlo doma na Ralph Wilson Stadium Pittsburghu 1:2 po samostatných nájezdech, Rangers o čtyři roky později zvítězili ve Philadelphii na stadiónu Citizens Bank Park nad Flyers 3:2.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

„Winter Classic zažil svůj debut v zasněženém Buffalu v roce 2008 a těšíme se, že 10. výročí této akce oslavíme rivalitou tohoto týmu v rámci státu (New York) proti New York Rangers při 2018 Bridgestone NHL Winter Classic na Citi Field,“ řekl šéf NHL Gary Bettman.
„S New York City jako hostitelem se obnovení naší novoroční tradice stane inspirací i vzpomínkami pro naše kluby, hráče i fanoušky,“ doplnil čtyřiašedesátiletý rodák z Queensu.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -