- Reklama -

V San Jose se připravuje megasmlouva

- Reklama -

Fanshop týmu
V kuchyni kalifornských Žraloků si porcují pořádné sousto.
Podle informací experta kanadské stanice TSN Pierra LeBruna má Evander Kane podepsat se San Jose nový sedmiletý kontrakt. Bližší detaily smlouvy by měly vyplout na povrch během středy.


Šestadvacetiletý útočník přišel k Sharks během přestupového období z Buffala. A v Kalifornii si mohli po trejdu mnout ruce.
Kane se okamžitě zařadil do první formace a velkou měrou se podílel na rehabilitaci ofenzívy po zranění Joea Thorntona. V 17 zápasech základní části posbíral 14 bodů za devět gólů a pět asistencí. V devíti duelech play-off přidal další čtyři branky a jednu přihrávku.
LeBrun i jeho kolega Bob McKenzie tvrdí, že by si měl vancouverský rodák ročně přijít na sedm miliónů dolarů.
Součástí výměny mezi San Jose a Buffalem byly i dvě podmínečné volby v draftu. V momentě, kdy Kane kontrakt podepíše, si budou moci Sabres vybírat v prvním kole draftu 2019.
Titulní foto: Dinur / flickr.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -