- Reklama -

V Torontu začala velká jednání

- Reklama -

Javorové listy pomalu ale jistě otevírají svůj trezor. Hvězdný útočník Auston Matthews potvrdil, že už s Torontem začali jednat o nové smlouvě.
„Preferují trpělivost,“ řekl Matthews Mikeovi Zeisbergerovi z oficiálních ligových stránek o svém agentovi a generálním manažerovi Leafs Kyleu Dubasovi. „Až se to dohodne, tak se to dohodne. Nemyslím si však, že by to někdo z nich uspěchal.“


Chceš bezva draftovou kšiltovku za férovou cenu? Klikni TADY


Dvacetiletý rodák z Kalifornie má ze svého nováčkovského kontraktu platný ještě rok, za který si vydělá 925 tis. amerických dolarů. Od toho následujícího tak může očekávat značné finanční přilepšení.
Na jakou částku dosáhne, se zatím neví. Očekává se, že z hlediska platového ohodnocení zakotví někde mezi Jackem Eichelem a Connorem McDavidem, kteří pobírají deset, respektive 12 mil. dolarů ročně. S velkou pravděpodobností mu bude také nabídnuta nejdelší možná, tedy osmiletá smlouva.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Tavares si vybral Toronto. Je na čase žít svůj sen, řekl
„O vyjednávání se příliš nezajímám. Nechávám to na svém agentovi, abych se mohl koncetrovat na své léto a přípravu na příští ročník,“ poznamenal Matthews.
Od draftu 2016, kdy si jej Toronto vybralo z celkového prvního místa, odehrál 144 zápasů s bilancí 74 gólů a 58 asistencí. Jeho spokojenost tak bude pro klub značnou prioritou.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -