- Reklama -

Vánoce, Vánoce přicházejí…

- Reklama -

Původní verze filmu Vánoční příběh z roku 1983 obdržela na specializovaném serveru IMDB.com osm hvězdiček z deseti možných. Návštěvníci Česko-Slovenské filmové databáze vyjádřili spokojenost při jejím sledování 76 procenty. Jak vysoko se na stupnici popularity vyšplhá její letošní „remake“ v podání washingtonských hokejistů?

Castingová agentura vyřešila dilema s obsazením hlavní role Ralphieho šalamounsky: chlapce toužícího po nedostižném vánočním dárku si po chvilkách zahráli Andre Burakovsky, Nate Schmidt, Tom Wilson a rovněž Alexandr Ovečkin v kouzelném růžovém kostýmu zajíčka. Ve filmu, v jehož názvu došlo oproti originálu k výměně několika písmen (z Christmas Story se tak stalo Capitals Story) vystupuje ještě několik jejich spoluhráčů a také jeden „externista“. Pokud si chcete do americké metropole napsat o dárky, směřujte své dopisy členu Hokejové síně slávy Rodu Langwayovi.
Přiložené video možná není posledním s vánoční tématikou, které v následujících dnech na internetu naleznete. Pokud si chcete připomenout, jak sváteční téma zpracovala marketingová oddělení některých klubů loni, klikněte na následující odkazy:

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -